maandag 21 mei 2012

Feedback voor groep 21



Voor groep 21 moesten we een feedback geven over hun groepsopdracht van week 3.

Trends zijn duidelijk beschreven en goed is dat er meteen bij wordt verteld waarom deze artikelen betrekking hebben op veranderingen in de omgeving. Wat verder goed is dat er verschillende veranderingen geselecteerd zijn. Minpuntje is dat het niet altijd even duidelijk te lezen is. Verder ziet deel 1 er goed uit.

Leuke verhalen om te lezen en erg leuk verzonnen. Er zit veel verschil in de scenario’s, mede daardoor is het leuker om te lezen. Taalkundig is het ook prima, er zijn op dat gebied weinig fouten te herkennen. Bij scenario 3 vind ik het gebruik van de tweede trend een beetje mager, er wordt niet echt veel over verteld. Verder ziet deel 2 er ook weer goed uit.

Alle stenen van het model zijn goed onderbouwd. Maar het is volgens ons niet zo dat wanneer bedrijven moeten bezuinigen ze hun samenwerkingsverband met een voetbalclub opzeggen. Dit zorgt juist voor een beter imago en meer bekendheid. Daarnaast bij de bouwsteen channel denken wij dat het niet het geval is. Kaarten worden toch wel gehaald en supporters komen toch wel kijken, of er bezuinigd moet worden of niet. Een goed voorbeeld hiervoor is Feyenoord. Verder is het goed dat jullie bij alle stenen van het positieve en negatieve uitgaan.

Samengevat ziet de groepsopdracht er goed uit en hebben jullie er veel aandacht aan besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten